Situering

U staat op het punt om een huis te kopen in Almere Poort of bent inmiddels in het gelukkige bezit van een nieuwe woning in Almere Poort. Van harte gefeliciteerd! Wellicht komt nu voor u de volgende stap: het zoeken naar een geschikte school voor uw zoon of dochter. Wij zijn de Droomspiegel, een katholieke basisschool voor daltononderwijs. Wij werken vanuit goed geoutileerde schoolgebouwen, die zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten, waaronder een goed beveiligd draadloos netwerk.

U bent van harte welkom!
Wij zijn onze school aan het begin van schooljaar 2007-2008 gestart. Wij werken vanuit twee multifunctionele, eigentijdse schoolgebouwen in Almere Poort.

Op beiden vestigingen hebben wij de beschikking over prachtige eigentijdse lokalen, werkruimtes en een multifunctionele middenruimte.

Situering van de school
De Droomspiegel is gevestigd in Almere Poort. Onze vestiging ‘Droomspiegel Marco Polo’ is gesitueerd in het Columbuskwartier.  Hier komen in totaal zo’n duizend woningen te staan. De woonsfeer kan worden getypeerd als: comfortabel suburbaan. Onze tweede vestiging ‘Droomspiegel Bosrand’ is gelegen in het Homeruskwartier. 

De wijken
Het Columbus- en Homeruskwartier zijn prettige en gevarieerde woongebieden met duurzaamheid als belangrijk thema.
In de deelgebieden is ruimte voor gezinshuizen, woon-werkcombinaties zelfbouw en wooninitiatieven. Op centrale plekken in de wijk zijn – op een bescheiden schaal – voorzieningen gepland: winkels, een supermarkt, horeca, dienstverlening, zorg.